Program Jelajah Kempen Kesedaran AIDS

Program Jelajah Kempen Kesedaran HIV/AIDS telah dilancarkan pada tahun 2015 dengan kerjasama Majlis Aids Malaysia (MAC) , Pusat Darah Negara (PDN), Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM) dan Pusat Derma Organ.

Sepanjang program ini dijalankan KER1M telah melantik speaker Encik Surain Victor dan Kru-Kru dalam mengadakan program ini kepada masyarakat melalui perjalanan Jelajah dari setiap negeri ke negeri untuk memberikan informasi terkini serta membantu menerapkan ilmu dan cara-cara penularan. Wabak penyakit HIV/AIDS kebiasaannya tidak diberikan perhatian sepenunhnya oleh semua pihak tetapi penyakit ini boleh merebak dan menjadikan kita menjadi salah satu penyakit sekiranya ilmu penyakit HIV/AIDS tidak diketahui dengan terperinci. KER1M telah menjalin hubungan bersama TV3 dengan menyertai program Jom Heboh seperti di Pulau Pinang, Johor Bahru dan Kuala Lumpur.

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.